Sjoukje is gespecialiseerd in drukwerk. Magazines, boeken, flyers, posters, al deze uitingen verzorgt ze tot in de puntjes. Je kan bij haar terecht voor advies, creatie, uitwerking en drukwerkbegeleiding. Samen met Gerald Zevenboom werkt ze al jaren als vaste vormgever voor onder meer IDFA, het Gelders Orkest en de Internationale Vereniging voor Neerlandistiek. Gerald bezit een enorme hoeveelheid technische kennis en creativiteit, en heeft deze onder meer omgezet in een unieke manier om databasegegevens binnen een kort tijdsbestek om te zetten naar complete drukwerkproducties, zoals catalogi, programmaschema\’s, kortom alles wat volume, berekeningen en veel repeterend werk vereist.
vormgeving

IDFA

International Documentary Film
Festival Amsterdam

vormgeving

IVN

Internationale Vereniging voor Neerlandistiek

vormgeving

HGO

het Gelders Orkest

\”Sjoukje is een zeer ervaren vormgever met wie ik al meer dan 15 jaar met ontzettend veel plezier samenwerk.

Ze is goed in staat zelf creatieve concepten te ontwikkelen. We hebben samen talrijke mooie magazines en andere promotiematerialen geproduceerd. Daarnaast functioneert ze perfect in de rol waarbij zij campagnes van andere creatieven uitwerkt. Is kritisch en scherp en levert daardoor niet zelden feedback die tot betere resultaten leidt. Ze heeft oog voor esthetiek en pragmatiek met betrekking tot goed gebruik van lettertypes, kleurgebruik en beeldillustraties. Sjoukje is een harde werker, is in staat aan zeer veel projecten tegelijk te werken, is goed onderlegd in de technische kant van drukwerk, drukprocedees en het aanleveren van materialen.\”

Cathalijne de Wilde, Senior communicatie adviseur content en publicaties bij IDFA

Magazines /
brochures

Magazines, brochures, jaarverslagen,
kranten & programmabijlagen

Boeken

Kunstboeken, informatieve boeken &
handgemaakte boeken

Affiches /
flyers

Posters, flyers & folders

Logo\'s

Van logo tot complete identity/huisstijl

Websites

Wordpress websites met oneindig veel mogelijkheden en makkelijk in gebruik

Kaartjes

Geboortekaartjes, trouwkaartjes
& uitnodigingen
Sjoukje en Gerald werk(t)en onder meer voor: IDFA Bertha Fund, Hubert Bals Fund, International Film Festival Rotterdam, Hivos, Landgoed Overvloed, Kinderpraktijk de Vuurvlinder, Mara\’s Healing & Management, Uitburo Amsterdam, Yamaha, de Markthallen Rotterdam, Jeanette Cornelisse, de Studie Ninja, Cape Rock, FD Strategie, Casino Royale Partyband, VGS-adviseurs, Pluk de Nacht, Sissy Boy, Kamer van koophandel Amsterdam, Total Design, Quote 500, Luitingh-Sijthoff, Claessens, Wijs en Eigen, Folia, Parade, Lowlands, Holland Festival, Oerol, de Pers
logos SvG4
logos SvG5
logos SvG6
logos SvG
logos SvG7
logos SvG2