over mij
Creeëren is wat Sjoukje doet, ze maakt beeld en geeft vorm. De ideeën blijven komen, plannen zijn er altijd, en niks geeft zoveel voldoening als het maken van het perfecte beeld, het mooiste boekje, of het liefst een combinatie van beiden.

Ze bezit een verfijnd oog voor esthetiek, heeft veel kennis van zowel drukwerk als fotografie en passie voor bijzondere beelden en boeken. Als je met Sjoukje werkt, werk je met iemand die aan een half woord genoeg heeft, graag meedenkt, creatief is, altijd oplossingen bedenkt en ze ook in de praktijk kan brengen.

Als fotograaf heeft ze een sfeervolle artistieke stijl, romantisch en poëtisch. Ze legt de werkelijkheid vast zoals zij haar ziet en voelt: een gedroomde wereld die overal en altijd kan zijn. Ze werkt zowel autonoom als in opdracht. Haar werk is geschikt voor onder andere illustratieve uitingen, bijzondere portretten en fine-art. Ze kent alle ins en outs van de onderwaterfotografie en heeft een eigen onderwaterstudio vlakbij Amsterdam.

Als vormgever is Sjoukje gespecialiseerd in drukwerk. Boeken, magazines, flyers, posters, al deze uitingen verzorgt ze tot in de puntjes. Je kan bij haar terecht voor advies, creatie, uitwerking en drukwerkbegeleiding.

Wil je meer weten? Sjoukje vertelt je er graag meer over!